Vi bryr oss om dig och din IT

Om Oss!

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med huvudkontor i Stockholm och servicenätverk över hela Norden.

Vår övertygelse har sedan starten 1998 varit att göra skillnad med en exceptionell servicenivå och stort, långsiktigt engagemang. Våra lösningar och affärsrelationer bygger på transparens, tydlighet och högsta kvalitet i allt från bemötande till teknik. För små och medelstora företag fungerar vi som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin utskriftshantering till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att de möts av ett äkta engagemang och stark servicevilja. Vi bryr oss om både dig och din IT.

Kontakta Tobias, vår försäljningschef

”Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser”

Citedos mål är att vara landets mest attraktiva arbetsgivare för dig som kombinerar stort kunnande med engagemang och servicekänsla. Vi blev certifierade av Great Place to Work® 2018 och kom i år med på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser. Delar du våra värderingar kring transparens, tydlighet och kundfokus så vill vi gärna träffa dig. Titta på länken nedan för lediga tjänster just nu, eller bara connecta så blir du notifierad när nya tjänster dyker upp.

Certifierade inom informationssäkerhet, kvalitet och miljö

För att förebygga och minska vår miljöpåverkan är vi certifierade enligt 14001 som säkerställer det kontinuerliga miljöarbete vi bedriver. ISO 14001 är en internationell standard för miljöledningssystem. Systemet omfattar organisering, uppföljning, utvärdering och redovisning av vårt miljöarbete. Vi har flera olika hållbarhetsprojekt, bl a klimatkompenserar vi våra kunder utskrifter.

Kontakta Jacob, vår Miljö- & Kvalitetsansvarige

Ta kontakt