Citedo Modern Arbetsplats

Den digitala arbetsplatsen

Digitalisering och automatisering är något som alla företag och organisationer måste förhålla sig till. Utbudet av IT-plattformar och IT-lösningar ökar för varje dag. Men vad är bäst för vår verksamhet? Och hur får vi ihop allting till en vardag som fungerar smidigt för medarbetarna? 

En digital och modern arbetsplats

Med en digital arbetsplats i Microsoft 365 från Citedo kan företag få en samlad plats för hela företaget – som kontoret var förr, men nu digitalt. Det tror vi att de allra flesta av oss är överens om: Idag och framförallt imorgon är inte arbetsplatsen ett kontor vi går till, utan något som vi alltid har med oss – oavsett vart vi är.

Från en digital arbetsplats kan alla medarbetare starta sin arbetsdag oavsett vart dom befinner sig. Här kan medarbetarna enkelt navigera runt bland nyheter, dokument, samarbetsplattformar och integrerade tredjepartsapplikationer på en och samma plats. Med en inbyggd AI-motor hjälper dessutom den digitala arbetsplatsen dig att hålla dig uppdaterad med vad som händer i de dokument och grupper som du delar och samarbetar med andra i.

Självklart behöver du inte ha din laptop med dig då lösningen fungerar precis lika bra att använda i din mobiltelefon.

Jag vill vet mer
Populära tjänster kopplade till den digitala arbetsplatsen

Projekthantering

Vi skapar en styrd process utifrån er verksamhets flödesprocess för projekthantering som gör att alla projekt följer en och samma standard och ger samtidigt användarna och företaget en samlad plats för all information kopplat till projekt. Detta går även att koppla samman med andra verksamhetssystem och kan sättas upp så att standardiserade mallar fylls i med automatik.

Populära tjänster kopplade till den digitala arbetsplatsen

Avtalshantering

Vi skapar en styrd process där företaget samlar alla sina avtal och sätter upp det så att systemet ger automatiska uppdateringar av status på avtalen samt ger påminnelser om när avtal ska omförhandlas eller sägas upp. Lösningen gör att systemet hjälper er att hålla koll på alla era avtal – helt enkelt.

Populära tjänster kopplade till den digitala arbetsplatsen

Automatiserade företagsprocesser

Vi skapar automatiserade företagsprocesser utifrån er verksamhets krav, flöden och behov. Exempel på vanliga företagsprocesser vi hjälper våra kunder med är digitala processer för HR, digital on/off boarding, semesteransökan och sjukanmälan.

Populära tjänster kopplade till den digitala arbetsplatsen

Dokumenthantering

Samla och dela enkelt dokument både internt och externt där den digitala arbetsplatsen sätter upp regler för delning av dokument, vem som ska ha access till vilka dokument samt att ha möjlighet att kunna veta vart företagets dokument tar vägen. I den digitala arbetsplatsen kan du dessutom skapa dokumentarkiv som gör att användarna lätt kan söka och titta bland gamla dokument.

Citedo kundcase: Vacse
Kundcase: Vacse

Om man äger, förvaltar och utvecklar byggnader med höga säkerhetskrav är det ett måste att själv ha sin egen IT-säkerhet under kontroll.

Samhällsfastighetsbolaget Vacse, med högprofilerade hyresgäster i hela Sverige, har i snart sju år gett Citedo fullt förtroende att sköta all deras IT.

Till kundcaset