Den Moderna Arbetsplatsen!

En fjärrlösning för flexibla arbetsplatser.

Citedo Modern Arbetsplats är designad för att skapa en effektiv och säker digital arbetsmiljö som stödjer produktivitet oavsett var medarbetarna befinner sig. Den omfattar klienthantering, servicedesk och support, vilket möjliggör en smidig och problemfri IT-upplevelse.

Boka et möte med oss

Hanterade användare​

Med Citedo Modern Arbetsplats kan ditt företag enkelt skapa ett strukturerat arbetssätt för att hantera ​ användarna/anställda till företaget. När Citedo Modern arbetsplats är implementerad beställer våra kunder enkelt​ nya användare, det innebär att ni som organisation.

Hanterade enheter​

Med Citedo Modern Arbetsplats får ditt företag full kontroll på företagets alla enheter och kan samtidigt hantera dem på ett säkert och enkelt sätt. När Citedo Modern Arbetsplats är implementerat och en ny användare är beställd så kan användaren logga in på den nya enheten och därmed blir enheten automatiskt en ”kontrollerad” enhet. 

Hanterade applikationer & data​

Med Citedo Modern Arbetsplats bestäms en företagspolicy för säkerhet som automatiskt implementeras för alla användare och enheter o organisationen. När Citedo Modern arbetsplats är implementerat kan användarna dessutom få företagets standardapplikationer distribuerade till sig via en företagsportal.

Support

Med Citedo Modern Arbetsplats får medarbetarna på ditt företag en kontaktväg till någon som kan avhjälpa fel eller behov av hjälp på IT-tjänsterna. När Citedo Modern arbetsplats är implementerat får ni också spårbarhet på alla supportärenden och kan själva följa upp ärendehistoriken vid behov. 

SOC

Vår SOC tjänst består av erfarna säkerhetsexperter som övervakar infrastruktur, molnmiljöer, system och endpoints dygnet runt för att upptäcka cyberhot i realtid och åtgärda eventuella sårbarheter. Genom nära samarbete och marknadsledande teknologi skapar vi förståelse för er unika hotbild och utformar en SOC som passar just er. Vi blir ert externa säkerhetsteam som skyddar er miljö, agerar rådgivare och stöttar i det kontinuerliga säkerhetsarbetet.

Security Awareness

Gör era medarbetare till er första försvarslinje mot säkerhetshot. Vi erbjuder utbildning som hjälper era medarbetare att öka sin medvetenhet och kunskap kring risker och externa hot samt hur man hanterar data, kommunikation, hårdvara och applikationer på ett säkert sätt. .

”Modern Workplace”

Den moderna arbetsplatsen, Modern Workplace, har blivit ett välkänt uttryck under de senaste åren. Vad innebär egentligen den moderna arbetsplatsen? Handlar det enbart om att jobba varifrån- och när man vill, som det brukar beskrivas? Eller finns det fler saker jag som företagare behöver tänka på för att skapa en modern arbetsplats värdig namnet?

Kontakta oss