Citedo Print – Det skall bara fungera!

Vi tar print på största allvar! För oss är det viktigt att leverera rätt skrivare till rätt behov. -Det är därför vi gärna visar upp och demonstrerar våra olika tillverkare och deras modeler. Boka tid med Andreas nedan.

Boka en Demo

Vi har bara viktiga kunder

Citedo har lång och bred erfarenhet av att leverera printtjänster till allt från stora organisationer som finns utspridda i hela Norden till mindre företag. Som kund till oss har du möjlighet att abonnera eller helt outsourca printtjänsten till oss. Tjänsten är helt kundanpassad där allt från hårdvara, leverans, printmanagement, övervakning, tonerhantering, service, support och klimatkompensation ingår. Enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt.

Hur är det att jobba med Citedo?

– Det var tydligt att de genomsyrades av en stark värdegrund, från ledning och ända ut i leveransavdelning. Dessutom levde de enligt sina ISO-certifieringar och visade upp en hög kvalitet och trovärdighet. Jag imponerades bland annat av deras engagemang för att minska klimatpåverkan, med smarta inställningar på maskinerna och återplanteringsprogram. För mig hade de det lilla extra.

Läs hela storyn

Kontakta oss: