Citedo tecknar avtal med Great Place to Work®

Ska bli Sveriges bästa arbetsplats 2021

Som ett led i satsningen att rankas som Sveriges bästa arbetsplats tecknar Citedo nu avtal med Great Place to Work, den internationella ledaren inom utvärdering och utveckling av arbetsplatskultur.

Ulf Tikkanen, VD på Citedo, kommenterar samarbetet:
– Great Place to Work gör undersökningar över hela världen och skapar jämförelseindex där vi kan mäta oss mot andra företag i vår bransch och vår storlek. Det är framför allt medarbetarnas trivsel, engagemang och inställning till jobbet man mäter.

Går metodiskt tillväga

Varför är det så viktigt att jämföra sig med andra i något så internt som företagskultur?
– Vi har varit med så länge att vi vet att vägen till nöjda kunder och framgång går via kompetenta, motiverade och engagerade medarbetare. Eftersom vi gillar att gå metodiskt tillväga kändes det naturligt att starta ett samarbete med den ledande aktören på området. Jag och hela företagsledningen känner oss både stolta över att vi har tagit det här steget, men också entusiastiska inför framtiden. Jag hoppas och tror att vi kommer få de verktyg vi behöver för att skruva upp och stärka vår positiva kultur ännu ett snäpp.

Vill nå ut

Citedo siktar högt, målet är att rankas som bästa arbetsplats redan 2021.

– Det är ett ambitiöst men fullt realistiskt mål, konstaterar Ulf Tikkanen. Mål ska ju vara distinkta och lätta att följa upp.

– Jag pratade med en av våra nyanställda medarbetare för nåra dagar sedan och hon sa ”Hade jag vetat att det var så här bra hade jag börjat jobba här för länge sedan”. Vår förhoppning är ju att samarbetet med Great Place to Work ska göra det lättare för fler potentiella medarbetare att förstå att vi har något speciellt här på Citedo.

Dela artikeln:

Mer läsning

Vår bransch utvecklas ständigt, det gör vi också.

Våra två områden