Citedo Certifierade av Great Place to Work

– Vi ger oss inte förrän vi är bäst av de bästa.

Så kommenterar VD Ulf Tikkanen nyheten om att Citedo nu certifierats av det världsledande undersökningsföretaget Great Place To Work. Familjär känsla och stark intern stolthet sticker ut som särskilda styrkeområden.

– Även om resan bara börjat är det skönt att veta att vi är på helt rätt väg.

Under försommaren 2018 står det klart att Citedo är en Certifierad arbetsplats av Great Place To Work, detta redan efter den första genomförda undersökningen i företagets historia.

– Det känns som ett stort och viktigt besked om att vi är på väg åt helt rätt håll, säger Ulf Tikkanen, VD på Citedo. För oss är det jätteskönt att veta att våra medarbetare uppfattar oss som en bra och attraktiv arbetsgivare, långt över snittet i Sverige.

“Har ett bra tänk på plats”

Certifieringen grundar sig på medarbetarnas svar på 61 frågor om ledarskap, intern stolthet, kultur och arbetsklimat.

Per Heyman på Great Place To Work kommenterar:

– Citedo sticker ut i mängden med en mycket stark start på sin resa. Många av medarbetarna känner sig delaktiga, stolta och tycker att det är en bra, familjär stämning på jobbet. Det märks att Citedo redan har ett ett bra tänk på plats – genom undersökningen har man dessutom fått inspiration och verktyg att vässa sig ytterligare.

Attraherar rätt medarbetare

Great Place To Work intervjuar varje år mer än 12 miljoner medarbetare i tusentals företag världen över. Deras index börjar bli något av en global jämförelsestandard.

– Vi ska till toppen i Sverige 2021, det är vårt mål, konstaterar Ulf Tikkanen. Vi kommer jobba systematiskt och noggrant för att säkerställa att vi förbättrar oss kontinuerligt. Det är helt avgörande för oss att behålla och attrahera rätt medarbetare, där ger den här typen av undersökningar och jämförelser en tydlig input. Vi ger oss inte förrän vi är bäst av de bästa.

Det här är Great Place To Work

Great Place To Work utför världens största arbetsplatsstudie och delar ut sin kvalitetsutmärkelse till de allra  bästa i mer än 50 länder över hela världen. Företagets listor över de bästa arbetsplatserna publiceras årligen i medier över hela världen, från Financial Times och Fortune Magazine  till Época och Business Day.

Certifieringen sker genom en utvärderingsprocess där de organisationer som uppnår en internationell standard får ett certifikat som gäller i 12 månader. Endast verksamheter som är certifierade kan delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Dela artikeln:

Mer läsning

Vår bransch utvecklas ständigt, det gör vi också.

Våra två områden