Den moderna arbetsplatsen

Uppgradera ert digitala kontor med modern säkerhet och service.

En fjärrlösning för flexibla arbetsplatser.

Med Citedo Modern arbetsplats, får du inte bara kontroll över företagets information och säkerhet. Tjänsten förenklar också hanteringen av era datorer och enheter, genom standardisering och automatisk konfigurering. Allt sköts på distans – vilket gör det mer effektivt och flexibelt för ditt företag. Och allt är skalbart, så du betalar bara för aktuella antalet användare.

Boka ett möte

Läs mer om innehållet i den moderna arbetsplatsen

On- & offboarding

Kom igång direkt, med en smidig uppstart av datorer och programvara vid en nyanställning. Automatisk konfiguration och installation efter ditt företags standard och policy. Och möjlighet att ge användare och roller tillgång till olika program och inställningar. Vi säkerställer även att drivrutiner för skrivare och annan hårdvara finns på plats. All programvara och molntjänster från Microsoft 365 Business Premium ingår dessutom.

Säkerhet

Flexibla arbetsplatser kräver modern säkerhet. Med vår tjänst skyddar du företagets information med bland annat tvåfaktorsautentisering och kryptering av all data. Dessutom ingår Remote wipe, som gör det möjligt att radera företagsinformation på distans, ifall en enhet skulle komma bort. Och en automatisk och pålitlig backup av företagets filer och mail. Citedo är certifierade enligt ISO 27001. Vilket innebär att vi infört högre och tydligare kravställningar på oss och våra leverantörer, för att kunna erbjuda en ännu säkrare tjänsteleverans.

Drift

För att ditt företag enkelt ska kunna arbeta på distans, behöver även installation och uppdatering kunna skötas på distans. Med vår fjärrhantering ser vi till att alla enheter är konfigurerade efter en standardisering och företagspolicy vi sätter upp tillsammans. Även rättighetshantering för olika användare, automatisk uppdatering och hantering av program och enheter ingår.

Support

Fel och stillestånd kostar pengar för din verksamhet. Med vår effektiva användarsupport ser vi till att lösa felet snabbt och enkelt, utan att du behöver lämna in datorn. Vi har som mål att erbjuda Sveriges bästa support med smidig felsök och service. Och med Support Premium ingår fri support för alla dina medarbetare.