Sök jobbet som ledande IT-tekniker

Är du en produktiv och entusiastisk IT-tekniker redo för nya utmaningar?

Som ledande IT-tekniker blir utmaningen för dig att tillsammans med vår Supportchef fortsätta utveckla IT-avdelningen där målet är att uppnå högsta möjliga grad av kundnöjdhet. Din roll kommer att vara lite som spindeln i nätet med många varierande arbetsuppgifter där din flexibilitet och problemlösningsförmåga kommer att sättas på prov. Du kommer att leda och coacha en grupp på 4 tekniker samt fungera som stöd åt vår säljarkår. Du jobbar både självständigt och i grupp med drift, underhåll och nyinstallationer av våra kunders IT-system. Huvudansvaret både för den interna och hostade IT-miljön blir ditt. En annan viktig bit du förväntas bidra med är att skapa, strukturera och upprätthålla dokumentation så att den blir så lätthanterlig som möjligt. Tillsammans med IT-chefen kommer du att ta fram lämpliga utbildningar för teknikerna och även vara med och etablera rutiner och arbetssätt för att möta framtida krav på en effektiv IT-avdelning. Vi arbetar i ett modernt ärendehanteringssystem där samtliga ärenden registreras och följs upp. För oss är service och professionalitet avgörande för att vårt övergripande mål om att ha Sveriges bästa support ska uppnås.

Din bakgrund/Kvalifikationer

En relevant utbildning samt några framgångsrika år som IT-tekniker, gärna som support både mot kunder och internt
Generella kunskaper inom Microsoftmiljö
Microsoftcertifieringar
MS klient OS Win7 – Win10
MS Office 2016 / Office365
Kunskaper inom Windows OS (Active Directory) och nätverk
Utskriftshantering/felsökning
Intune
Azure
Cisco asa
B-körkort
Behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift
ITIL-certifiering

Förutom din tekniska kompetens är du en naturlig pådrivare som brinner för ditt arbete. Du gillar att arbeta strukturerat och att etablera stabila och fungerande rutiner samtidigt som du inte alls är rädd för att den ena dagen inte är den andra lik. Det här är en ganska utmanande tjänst men för rätt person intressant, spännande och utvecklande och du kommer att ha kul på jobbet i ett entusiastiskt och sammansvetsat gäng.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg 070-4139903.

Gå till ansökningsformuläret. 

Dela artikeln:

Mer läsning

Vår bransch utvecklas ständigt, det gör vi också.

Våra två områden